LO Plus

Dit medlemskort er også et LO Plus rabatkort

Dit medlemskort til Serviceforbundet er også et LO Plus rabatkort, der giver dig store rabatter i mere end 1.300 butikker over hele landet.

Når du bliver medlem af Serviceforbundet, får du automatisk et medlemskort tilsendt. Kortet fungerer også som medlemskort til rabatordningen LO Plus og giver dig rabat i en lang række butikker og til restauranter og oplevelser rundt om i landet.

Få dit medlemskort på mobilen

Du kan også få dit medlemskort i en app på din telefon. Med dit medlemskort på mobilen har du altid Serviceforbundet og alle dine rabatfordele tæt på.

Send en sms med teksten ”KORT” til 1999, så modtager du et link til download af dit medlemskort. Det koster almindelig sms-takst.

Læs mere på www.loplus.dk/medlemsapp

Hvor kan du spare?
På LO Plus' hjemmeside www.loplus.dk kan du se, hvor du kan få rabat med medlemskortet.

Du kan også beregne, hvor meget du sparer, ligesom du kan tilmelde dig et nyhedsbrev og få besked, når der er indgået nye rabataftaler.

Besøg www.loplus.dk

MasterCard og medlemskort i et
Du har som medlem af Serviceforbundet også mulighed for at få et LO Plus Guldkort, som er et kombineret MasterCard og LO Plus/medlemskort.

Med LO Plus Guldkortet får du både rabat og har mulighed for at få rentefri kredit i op til 52 dage.

Kortet koster 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i årsgebyr.

Læs mere om LO Plus Guldkortet på www.loplus-guldkort.dk

Har du mistet dit medlemskort?
Har du mistet dit medlemskort, eller vil du genbestille det, kan du kontakte LO Plus alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00 på telefon 7010 2060.

LO Plus kan sørge for at spærre dit medlemskort og udstede et nyt kort til dig. Du skal have dit medlemsnummer og/eller personnummer parat, når du ringer.

Du kan også hente medlemskortet til din telefon på www.loplus.dk/medlemsapp, så får du kortet med det samme. 

Vigtige Nyheder

Gør en forskel for en flygtning og den danske model

FIU-Ligestilling inviterer til en hyggelig aften, hvor du som tillidsvalgt/medlem af et LO-forbund kan høre mere om den nye mentorordning ”Gør en...

Læs mere her