24. maj 2018

Ny dataforordning – hvad betyder det for dig?

Databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven trådte i kraft den 25. maj 2018. De nye regler betyder, at Serviceforbundet skal give dig en række oplysninger om vores behandling af personoplysninger. Vi har altid passet godt på dine personoplysninger, og her kan du se mere om vores behandling og om dine rettigheder.

Som fagforening indsamler og behandler vi dine personoplysninger med det formål at kunne servicere dig bedst muligt og varetage dine faglige interesser. Du kan for eksempel få juridisk og forhandlingsmæssig bistand i fagretlige sager og socialrådgiversager. Herudover forhandler vi overenskomster for alle vores 10 landssammenslutninger, som sikrer dig gode løn– og arbejdsvilkår.

Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder med ved at klikke på linket her.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 150 400 eller på service@forbundet.dk.

Venlig hilsen

Serviceforbundet