1. maj hos Serviceforbundet
10 dage siden

Hold 1. maj med Serviceforbundet

Er du i København 1. maj, kan du lægge vejen forbi Valby, hvor 1. maj fejres med brunch, taler, musik og klovnen Joey, som underholder børnene.

Traditionen tro er der også talere på programmet.

I år kan du høre:

Folketingsmedlem Mattias Tesfaye fra Socialdemokraterne
, som blandt andet er medlem af Beskæftigelsesudvalget, Skatteudvalget og Udlændinge- og Integrationsudvalget. Herudover er Mattias Tesfaye Erhvervsuddannelsesordfører, Integrationsudvalgsordfører, Social dumping-ordfører og Udlændingeordfører.

Folketingsmedlem Finn Sørensen fra Enhedslisten, som blandt andet er medlem af Beskæftigelsesudvalget, Europaudvalget, Færøudvalget, Grønlandsudvalget, Social-, Indenrigs- og Børneudvalget, samt Sundheds- og Ældreudvalget. Herudover er Finn Sørensen Beskæftigelsesordfører, EU’s Social- og beskæftigelsesordfører og Kommunalordfører.

Europaparlamentskandidat fra Socialdemokraterne Jakob Thiemann
, hvis mærkesager er: Et arbejdsmarked med styr på arbejdskraftens frie bevægelighed, En ny finanspolitik, En mere ambitiøs klimapolitik, En fælles skattepolitik.

Forbundsformand John Nielsen fra Serviceforbundet

Underholdning
Musikken bliver leveret af Fessors Brass Band, og klovnen Joey underholder børnene.

Optog til Fælledparken
Distancen fra Ramsingsvej i Valby til Fælledparken er for lang til at gå i optog hele vejen, men du skal ikke gå glip af den stolte tradition.
Derfor er der bestilt en bus klokken 11.30, som kører til Arbejdermuseet i Rømersgade, hvor Serviceforbundet slutter sig til optoget med nogle af de øvrige forbund, så vi sammen kan gå i optoget til Fælledparken.

Program for 1. maj:

8:00:  Velkomst og herefter brunch

9:30:  Klovnen Joey underholder børnene

9:45: Tale af Finn Sørensen, medlem af Folketinget (EL)

10.00 – 10.30: Tale af Mattias Tesfaye, medlem af Folketinget (S)

10:40: Tale af Jakob Thiemann, kandidat til Europa-Parlamentet (S)

11.00: Tale af John Nielsen, Forbundsformand

11:30: Busafgang til Rømersgade 22, 1362 København K

12:10: Optog starter fra Rømersgade 22, 1362 København K

Fessors Brass Band underholder fra klokken 8.00 til 11.15.

Ses vi 1. maj klokken 8 på Ramsingsvej i Valby?

1. maj 2019 hos Serviceforbundet i Valby

Vigtige nyheder