Info om ulykkesforsikring
Foto: Shutterstock
16. september 2019

Nu bliver din fritidsulykkesforsikring endnu bedre

1. oktober udvides dækningen på Serviceforbundets fritidsulykkesforsikring. Med udvidelsen sikrer vi, at din ulykkesforsikring fortsat har den bedst mulige dækning til den skarpest mulige pris.

Din ulykkesforsikring udvides med følgende dækninger:

• Tyggeskadedækning – en ny dækning, hvor skader på dine tænder, der opstår i forbindelse med spisning/tygning, omfattes af forsikringen.
  • Farlig sport – sportsgrene, der i dag er defineret i forsikringsbetingelserne som farlig sport, vil fremover være omfattet af dækningen.
  • Psykologhjælp – ved alvorlige ulykkestilfælde dækkes op til 10 behandlinger hos psykolog.
  • Behandlingsudgifter efter et ulykkestilfælde
    • Maks. grænsen på 2% af invaliditetssummen til behandling hos fysioterapeut eller kiropraktor fjernes. Der er fremover ikke et beløbsmæssigt loft over dækningen. Behandlingerne fastsættes individuelt.
    • Der er ikke længere krav om, at behandlingen skal foretages hos en behandler, der har aftale med den Offentlige Sygesikring.
    • Ny dækning, der omfatter behandlingsudgifter til akupunktur, zoneterapi og osteopati.

Du er omfattet af ulykkesforsikringen, hvis du ikke har fravalgt dækningen. På din månedlige opkrævning kan du se, om du betaler til ulykkesforsikringen sammen med kontingentet til forbundet.

I 2019 koster forsikringen 37 kroner pr. måned.

Dækningen er på 484.000 kroner ved 100% varigt mén og på 242.000 kroner ved dødsfald som følge af et ulykkestilfælde.

Du får dobbelt invaliditetserstatning, hvis du er under 65 år på skadestidspunktet og pådrager dig et varigt mén på 30% eller mere.

For efterlønsmodtagere, førtidspensionister over 60 år og medlemmer, der har opnået folkepensionsalderen, er dækningen halvdelen af ovenstående forsikringssummer.

Tilmeld dig fritidsulykkesforsikringen her
Er du kommet til at sige nej tak? Du kan stadig nå at blive dækket. Ring til os på telefon 70 15 04 00, så sørger vi for, at du også bliver dækket, hvis du kommer til skade.