PlusJulekalender
Spil med og vind gode præmier
21. november 2019

Vær med i PlusKorts store julekalender

Hvis du deltager i PlusKort-julekalenderen, kan du spille med om sæsonkort til forlystelsesparker, rejsegavekort, fjernsyn, hotelophold og meget, meget mere.

Du får hver dag en mail med dagens låge. Jo flere låger du åbner og svarer rigtigt på, jo flere lodder får du, og desto større er chancen for at vinde.

Tilmeld dig julekalenderen her

Hvordan ved jeg, om jeg er tilmeldt?
Efter tilmelding får du en bekræftelse på e-mail. Derudover får du en daglig e-mail fra den 1. december og frem til juleaften med en beskrivelse af dagens præmie og sponsor samt et link til julekalenderen og dagens låge.

Hvordan deltager jeg i de daglige lodtrækninger
Du skal åbne linket i den mail, du får hver dag. 

Hver låge indeholder et spørgsmål med flere svarmuligheder. Du kan kun svare én gang på spørgsmålet.

Der trækkes automatisk lod blandt alle rigtige besvarelser. Vinderne får direkte besked og offentliggøres samtidig under ”Vindere” her i julekalenderen, som du kan finde under burgermenuen.

PlusJulekalender


Er det muligt at vinde mere end en gang?
Ja, der bliver lavet en ny trækning på samtlige deltagere, der har åbnet dagens låge og svaret rigtigt.

Hvordan kan jeg se det samlede antal lodder, jeg har optjent?
Du får ikke en oversigt over dit samlede antal lodder, men du får en bekræftelse på at have fået et lod i puljen, hver gang du har svaret rigtigt på et spørgsmål.

Hvordan trækkes der lod, og hvor mange vindere er der hver dag?
Dagens vindere udtrækkes elektronisk og helt tilfældigt. Under hver låge vil det fremgå, hvor mange præmier der er på højkant.

Hovedpræmien – et rejsegavekort til FolkeFerie.dk på 20.000 kr. - udtrækkes den 24. december. Trækningen sker tilfældigt blandt alle lodder. Så, jo flere lodder du har optjent, desto større chance er der for, at netop et af dine lodder udtrækkes af puljen.

Hvorfor skal jeg indtaste min e-mailadresse hver eneste gang, jeg besøger julekalenderen for at åbne dagens låge?
Det skal du for det første, fordi julekalendersiden skal vide, hvem du er. For det andet skal vi kunne give dig besked, hvis du er heldig og vinder dagens præmie, og endelig er det også på din e-mailadresse, at vi registrerer, hvor mange lodder du har optjent, når hovedpræmien skal trækkes.

Hovedtrækning den 24. december
Trækningen den 24. december sker kl. 12. Det vil sige, at du skal åbne dagens låge inden kl. 12 for at nå at optjene et lod denne dag.

Afmelding
Du kan altid afmelde dig i bunden af den daglige mail.