Lad os sammen være stærke! Hør Serviceforbundets forbundsformand Johns Nielsens 1. maj-hilsen her.
30. april 2020

Rigtig god 1. maj – og rigtig god kampdag

Selvom vi ikke kan mødes på sædvanlig vis i år på grund af forsamlingsforbud og risiko for coronasmitte, skal du ikke snydes for 1. maj-taler.

Serviceforbundets forbundsformand John Nielsen har en klar opfordring i sin 1. maj-tale, som du kan se herunder.

- I Danmark har vi et frit fagforeningsvalg, og det står dig frit for, om du vil være medlem af en fagforening, og hvilken fagforening du vil være medlem af. Men senere, så kan det vise sig, at det valg – eller fravalg - betyder, at ja - du står helt fri, men ja - du er også helt alene.

- Derfor, find den organisation, der repræsenterer dit fag og meld dig ind, og lad os sammen være stærke til stor fordel for dine kolleger og dig.

Rigtig god 1. maj.