Besøg Arbejdermuseet gratis i din sommerferie
Byg en bro med dine venner eller slå hovedet på sømmet. Der er oplevelser til mange timer for hele familien på Arbejdermuseet.
Foto: Arbejdermuseet.
07. juli 2020

Kom gratis på Arbejdermuseet i sommerferien

Dit medlemskab af fagforeningen giver dig mulighed for at komme gratis på Arbejdermuseet i Rømersgade i København. Her er masser af sjove oplevelser for børn og voksne.

Frem til 9. august inviterer Arbejdermuseet i København til sommerferie på museet. Serviceforbundet og fagforeningerne i Serviceforbundet har en aftale om, at medlemmerne kan besøge museet helt gratis i sommerferien.  

Der er aktiviteter for store og små. Børnene vil nok især være glade for Børnenes Arbejdermuseum. Her kan de ligesom børnene i 1930’erne tage et job som bybud, gå til hånde i købmandsbutikken, arbejde som flaskesorterer på bryggeriet, prøve lykken som sekretær på fagforeningskontoret og meget mere. På Børnenes Arbejdermuseum må de røre ved og lege med alting.

Eller gå på opdagelse i skabe og skuffer i køkkenet i den lille arbejderlejlighed, og prøv kræfter med håndværksfag i særudstillingen Håndens arbejde.

Der er også mulighed for at besøge den nye udstilling Anton Hansen – stemninger fra besættelsen. Den viser helt unikke billeder af hverdagslivet i Danmark under anden verdenskrig.

I kan spise jeres medbragte madpakke i festsalen eller læg vejen forbi Kaffebaren, hvor I kan nyde en sodavand, en kaffe med eller uden Rich’s, kiksekage eller økologisk citronmåne.

Læs mere her

Sådan får I billetter
I kan hente billetter – også med gratis adgang – på museets hjemmeside. Så er I sikre på, at der er plads. Museet udbyder besøg til enten formiddag eller eftermiddag.

Når I bestiller billet, vælger I rubrikken ”Medlem af fagforbund med aftale”. Så er besøget gratis.

Kom til bestilling af billet her


Arbejdermuseet

Museet har åbent fra 10 til 17 alle dage.

Adressen er Rømersgade 22, 1362 København K