Der venter spændende oplevelser både for børn og voksne.
Foto: Arbejdermuseet
14. september 2020

Tag helt gratis en ven med på Arbejdermuseet i København

Arbejdermuseet tilbyder som noget nyt medlemmer af fagforeningen en række ekstra fordele, blandt andet at du gratis kan tage en ven med på museet, og at du får rabat i museets cafe og butik. Se alle fordelene her.

Arbejdermuseet har forbedret tilbuddet til fagforeningsmedlemmer, herunder Serviceforbundet. Her er det nye tilbud:

• Gratis adgang for 1+1

Medlemmer kan selv vælge, hvem der skal med på Arbejdermuseet. Det kan være ægtefællen, kæresten, sådan som ordningen hidtil har givet mulighed for. Men det kan også være en god ven eller en kollega. Husk, at børn under 18 år altid har gratis adgang til museet.

• 10 % rabat i museumsbutikken

Køb gammeldags legetøj, valgplakater, slik og bøger med rabat.

• 10 % rabat i Kaffebaren

Nyd en kop kaffe (med eller uden Rich’s!), et stykke kiksekage eller en stjernepilsner i den stemningsfulde kaffebar fra 1950’erne.

• 15 % rabat på lokaleleje

Hold bryllup, reception, konfirmation, rund fødselsdag eller lignende i Arbejdermuseets enestående festsal. Rabatten gælder ikke forplejning.

Book tid på forhånd

Corona: Book/køb billet på forhånd til et bestemt tidspunkt, også når du kommer gratis ind. Så er du sikker på at få plads.

Du booker billet her

Du vælger kategorien ”Medlem af fagforbund med aftale”

Om Arbejdermuseet

Arbejdermuseet i Rømersgade i København er et spændende museum både for børn og voksne. Der er masser om arbejderbevægelsens historie, erhverv, håndværk og arbejdskampe. Og du kan se, hvordan arbejderfamilierne boede i gamle dage.

Den ældre generation kan sikkert genkende et eller andet fra barndommen eller ungdommen. Og børnene oplever noget, de ikke kan opleve andre steder.

Ofte er der særudstillinger, som gør et besøg ekstra spændende. I øjeblikket er der en fin udstilling om besættelsen: Anton Hansen – stemninger fra besættelsen.