Alkas tilbud gælder også for alle medlemmer af fagforeningerne i Serviceforbundet. Foto: Alka
14. januar 2021

Tilbud til dig: Et helt enkelt og billigt mobilabonnement

Hos Alka har vi i mange år gjort forsikring enkelt og billigt. Nu gør vi det samme for dit mobilabonnement.

Alka Forsikring har i over 100 år sparet forbundsmedlemmerne penge på forsikringer. Nu vil vi også spare forbundsmedlemmerne penge på mobilabonnementet og tilbyder derfor Danmarks billigste mobilabonnement.

I begyndelsen af 2021 introducerer Alka en ny medlemsfordel: Alka Mobil - et helt enkelt mobilabonnement til en super stærk pris. For kun 59 kr. om måneden får du fri tale og 7 GB data.

Alka Mobil er en særlig fordel til forbundsmedlemmerne og deres husstand.

Det er i øvrigt ikke et krav, at man er forsikret i Alka. På alka.dk/alkamobil har vi samlet mere information, og det er nu muligt at blive skrevet op til det nye abonnement.

Vi håber, I tager godt imod dette nye medlemstilbud, og at det bidrager til ekstra værdi i forbundsmedlemskabet.