Du kan for eksempel ganske gratis blive bedre til Facebook.
Du kan for eksempel ganske gratis blive bedre til Facebook. Foto: AOF
15. april 2021

Tag et kursus, når det passer dig. Det er gratis.

Tag gratis onlinekurser. Lær om IT, sociale medier, sprog, virksomhedsøkonomi og meget andet. Se, hvordan du kommer i gang.

Tag et onlinekursus, lige når det passer dig på din computer, mobil eller tablet. Du kan for eksempel genopfriske et sprog med sprogkurserne, så du er helt klar til både job og ferie, når verden lukker mere op igen.

Masser af IT-kurser
Vil du blive bedre til IT, kan du prøve et kursus i Excel, Word, PowerPoint, Outlook eller IT-sikkerhed.
Kurserne er baseret på tekster, små film og øvelser, og du vælger den form, der passer til dig.

Alle kurser giver kursusbevis, som du kan føje til dit CV.

Lær om sociale medier
Du kan også lære om sociale medier som Facebook og LinkedIn.

Søger du nyt job, kan du tage et kursus, som hjælper dig i gang med jobsøgning på sociale medier. Eller du kan finde ud af, hvad der dukker op, når en arbejdsgiver søger på dit navn på Google, – og hvad du kan gøre ved det.

Løbende nye kurser
Der kommer løbende nye kurser til.

Et nyt kursus lærer dig, hvordan du optager og redigerer mobilvideoer, som du blandt andet kan bruge på sociale medier. Du lærer om det udstyr, du har brug for, og du får masser af tips til komposition, lyssætning, baggrund med mere.

Har du ideer til kurser?
Hvis du har ønsker og ideer til online kurser, kan du kontakte Susanne Fasting fra Serviceforbundet på sfa@forbundet.dk

Sådan kommer du i gang
Gå ind på hjemmesiden https://aofonlinekurser.dk