Måske er du allerede i gang med at planlægge næste ferie. Foto: Shutterstock
10. september 2021

Måske kan ferieplanlæggeren på borger.dk hjælpe med dit ferieregnskab

Der er lagt en ferieplanlægger ud på borger.dk. Den kan måske hjælpe dig med at få et overblik over, hvor mange feriedage du har til rådighed.

Den nye ferielov kan være en udfordring, indtil man lige har vænnet sig til den. Hvis du allerede nu er i gang med at planlægge din næste ferie, har du brug for at vide, hvor meget ferie du har optjent på tidspunktet for din ferie.  

Borger.dk har en ferieplanlægger Ferieplanlæggeren (atp.dk), som måske kan være en hjælp. Når du har udfyldt ferieplanlæggeren, får du en vejledende beregning, som tager udgangspunkt i, at du er fuldtidsansat i de perioder, du ønsker at planlægge ferie for.

Du kan læse mere om ferie her