Jul med PlusKort
Måske kan gaverne blive lidt større, når du sparer penge med PlusKortet. Foto: PlusKort
17. november 2021

Så blev julen alligevel ikke så dyr

Med PlusKort er der penge at spare på julegaverne til familien. Se, hvad du kan spare.

”Julen varer længe, koster mange penge,” lyder strofen fra ”Højt fra træets grønne top.” Men gør den nu også det? Med PlusKort er der nemlig penge at spare på julegaverne til familien, så mutter kan beholde sin tunge pengepung.

2 online universer med tusindvis af brands
Står der nye handsker, vinterstøvler eller striktrøjer på julegaveønskelisten, så er der penge at spare hos de 2 populære nethandelsbutikker Zalando og Stylepit med dit PlusKort. Tilsammen har de 2 netbutikker flere tusind brands at vælge imellem, så hvis du ved, at personen, du skal give gave til, har en forkærlighed for et bestemt mærke, så kan du sikkert finde det her. Du får særpris på gavekort til Zalando, og hos Stylepit sparer du 12 %.

Sportstøj- og sko
Står der derimod nye sneakers eller sportstøj på ønskelisten, så kan du både få online rabat hos adidas, Reebok og SPORTMASTER.dk. På adidas.dk eller i adidas’ app finder du alle adidas-klassikerne som f.eks. Ultraboost, Superstar, Gazelle og Originals. Hos Reebok finder du en masse street-smarte outfits til de modebevidste, og på SPORTMASTER.dk finder du udover sportstøj- og sko en masse udstyr til forskellige sportsgrene. Du sparer 20-35 % med dit PlusKort hos adidas og Reebok , og på SPORTMASTER.dk sparer du 6 %.

Tøj til den stilbevidste mand og kvinden med kurver
Skal nytårs-outfit’et i hus, er der både penge at spare for den stilbevidste mand hos Tøjeksperten og den kurvede kvinde hos Nanna XL. Så hvad enten du er på udkig efter et nyt habitjakkesæt og stilige bælter eller nytårskjolen og et par strømpebukser, så er der penge at spare med PlusKort. Hos Tøjeksperten sparer du 4 % , og hos Nanna XL sparer du 5 %. Begge steder får du rabatten både i fysisk butik og online.

Gaven til friluftstypen
Uldne vandresokker, en praktisk termokande, en standhaftig rygsæk eller vandtætte overtræksbukser? Skal du give den perfekte gave til friluftstypen, så er der penge at spare hos Friluftsland, hvor du med dit PlusKort får 9 % rabat både i butik og online.

Designerinteriør til hjemmet
Skal der noget stort under juletræet? Hvis hjemmet trænger til en opgradering på indretningen, er der også penge at spare. Skal der ny belysning til at lyse op i de mørke måneder, så er der råd at finde hos Lysmesteren med 20 % besparelse, som forhandler designklassikere som Le Klint, Louis Poulsen og Verner Panton. Du finder også designklassikere hos Art & Design, som forhandler møbler fra mærker som Montana, Hay, Fritz Hansen, FDB Møbler og Arne Jakobsen. Hos Art & Design sparer du også 20 % med dit PlusKort.

Gavekort til oplevelser
Står der sokker og underbukser på en, du kenders ønskeliste igen-igen? Hvad med at give et gavekort på en oplevelse i stedet. Hos GoDream finder du alt fra en actionpacked tur i sportsvogn, luftballon eller faldskærmsudspring til hyggelige stunder med ølsmagning, luksusbrunch eller kroophold. Med PlusKort sparer du 12 % på din oplevelse med GoDream.

Hjælp dig selv med at spare mere i hverdagen med PlusKort
Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Du kan hente appen her 

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her.

Sådan får du PlusKort app’en på din mobil

Du kan hente app’en direkte fra App Store eller Google Play på din mobil. Du skal bare søge ”pluskort”, så kommer den frem. Du kan også sende en sms med teksten KORT til 1999, så får du et link i en sms.

Så blev julen alligevel ikke så dyr

Hvis du har mistet dit PlusKort, som er dit medlems- og fordelskort til fagforeningen, kan du nemt bestille et nyt. Du skal bare ringe til kundeservice hos PlusKort på 70 10 20 60. Eller du kan gå ind på fanen Kontakt Kundeservice og udfylde kontaktformularen.