Det er sjovt for børn, forældre og bedsteforældre at besøge Arbejdermuseet. Foto: Arbejdermuseet
Det er sjovt for børn, forældre og bedsteforældre at besøge Arbejdermuseet. Foto: Arbejdermuseet
03. februar 2022

Vinterferie: Måske en tur med børnene på Arbejdermuseet

Husk, at du som medlem af fagforeningen kan komme gratis på Arbejdermuseet i København. Du kan ovenikøbet tage en gæst med. I uge 7 og 8 er der særlige aktiviteter for børnene, som også har gratis adgang.

Gå på opdagelse i museets snørklede kroge, drik varm kakao under loftsbjælkerne, besøg det populære børnemuseum og nyd en hjemmelavet æblekage i museets hyggelige kaffebar. I uge 7 og 8 kan I opleve et væld af hyggelige familie-aktiviteter på Arbejdermuseet.

Se, hvad du kan opleve i vinterferien i uge 7.

Se, hvad du kan opleve i vinterferien i uge 8.

Sådan kommer du gratis på Arbejdermuseet