Spil med i årets julekalender hos PlusKort
Spil med i årets julekalender hos PlusKort.
17. november 2022

Skal du have en ekstra julegave i år?

Spil med i PlusKort-julekalenderen, og vind tøjgavekort, sæsonkort til forlystelsesparker, gavekort til oplevelser og meget andet. Husk også, at du kan spare penge ved at bruge PlusKort, når du køber julegaver.

Du modtager en mail med dagens låge fra 1. december og frem til juleaften. Jo flere låger med spørgsmål du åbner og svarer rigtigt på, jo flere lodder får du, og desto større er chancen for at vinde hovedpræmien, som er et gavekort til Apollo Rejser på 20.000 kr.

Igen i år har PlusKort valgt at donere 1 kr. pr. deltager i julekalenderen til Dansk Folkehjælps Julehjælp, som sørger for at udsatte børn i Danmark også får en god juleaften med juletræ, julegaver og julemad ligesom deres jævnaldrende, så spil med og støt samtidig en god sag.

Sådan spiller du med

Spar penge på julegaverne
Rigtig mange af os har færre penge til at købe julegaver for på grund af den høje inflation og prisstigningerne. Så det er om at spare, hvor man kan.


Brug PlusKort app’en
Du kan gratis hente app’en direkte fra App Store eller Google Play på din mobil.

iPhone: Hent appen her

Android: Hent appen her

Har du mistet dit PlusKort?
Hvis du har mistet dit PlusKort kan du nemt bestille et nyt. Du skal bare ringe til kundeservice hos PlusKort på 70 10 20 60. Eller du kan gå ind på fanen Kontakt Kundeservice og udfylde kontaktformularen.

Vil du have nyhedsbrevet?
Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her