Økonomimedarbejder til Serviceforbundet i Valby

Har du lyst til at blive økonomiafdelingens omdrejningspunkt og få en alsidig opgaveportefølje?

Hvem er vi

Du bliver en del af en afdeling på 7 personer, som varetager alle regnskabs- og økonomiopgaver i Serviceforbundet – vi er kendetegnet af service, faglighed, digitale processer og højt ambitionsniveau.

Dine opgaver

Du får ansvar for egne selskaber, og samtidig får du den koordinerende rolle, hvor du som spillende træner sammen med 3 kollegaer sikrer en stabil drift af transaktionsområdet, som bl.a. omhandler:

• Finans
  • Kreditor
  • Debitor

Herudover bidrager du til afdelingens øvrige opgaver, herunder:

• Økonomisupport til fagforeningerne
  • Rapportering og årsafslutning
  • Budgetudarbejdelse
  • Tværgående økonomiprojekter
  • Planlægning og koordinering af afdelingens opgaver

For at lykkes forventer vi, at

Din regnskabsmæssige værktøjskasse er i orden, og du har relevant erfaring.

Som person er du udpræget teamplayer og har en positiv tilgang til opgaver og mennesker. Du har fokus på udvikling både i forhold til dig selv og afdelingen som helhed. Du arbejder selvstændigt og struktureret og er kendt for at følge dine opgaver til dørs og nå dine deadlines.

Vi forestiller os, at den rette kandidat er regnskabsuddannet, suppleret med minimum 3 års praktisk erfaring fra en økonomiafdeling. Erfaring fra en Shared Service funktion er et plus.

Excel og ERP-kompetencer forudsættes, erfaring med BC 365 er en fordel.

Vi tilbyder

• En dynamisk arbejdsplads med højt til loftet og godt kollegialt sammenhold.
  • Gode fleksible vilkår, frokostordning, hjemmearbejde, motionscenter, og gode muligheder for personlig udvikling.
  • Der er mulighed for deltidsansættelse, hvis det er et ønske.

Ansøgning og tiltrædelse

Send en kort ansøgning, vedlagt dit CV, senest den 11. august 2024 til job@forbundet.dk. I emnefeltet skal stå ”Økonomimedarbejder”. Vi holder samtaler den 19. - 20. august 2024.

Tiltrædelse gerne den 1. oktober 2024.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte Jonas Ekelund Andersen på 3069 6022 eller på jea@forbundet.dk.

Ansøg her

Serviceforbundet er stiftet den 8. oktober 1911 og er medlem af FH.

Vi består af 16 fagforeninger, som repræsenterer en eller flere fagområder på det danske arbejdsmarked. Serviceforbundets vigtigste opgave er at bistå fagforeninger ved overenskomstforhandlinger og i fagretslige sager. Serviceforbundet varetager også en lang række administrative opgaver for fagforeningerne; herunder opkrævning af kontingent, registrering af medlemskaber, økonomistyring og administration af IT.

Læs mere på Serviceforbundet.dk.