Socialrådgiver med erfaring på arbejdsskade- og sygedagspengeområdet

Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker – og vil du være med til at sørge for, at den rette hjælp og støtte ydes til dem, der virkelig har brug for det? Hvis ja, så søg stillingen som socialrådgiver i Serviceforbundet, hvor du vil være med i front, når sager skal afgøres til gavn for medlemmer.
Vi tilbyder

En stilling med ansvar og faglige udfordringer i fleksible rammer. I stillingen som socialrådgiver hos os vil du primært komme til at arbejde med sager indenfor beskæftigelsesområdet, og det er en forudsætning, at du har erfaring med behandling af arbejdsskadesager, ligesom stillingen forudsætter et godt kendskab til sygedagpengeområdet.

Derudover skal du have lyst til at indgå i samarbejdsrelationer og trives med at kommunikere med alle slags mennesker, da det vil være en vigtig del af jobbet.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i:

  • rådgivning, sagsbehandling og støtte til sygemeldte medlemmer.
  • at yde vejledning og hjælp i arbejdsskadesager.
  • at deltage i samtaler som bisidder i jobcentre og møder i rehabiliteringsteams m.m. 
  • at rådgive i sager om bl.a. fleksjob, revalidering, førtidspension, de kompenserende ordninger, seniorpension og tidlig pension.
  • undervisning af tillidsfolk og medlemmer om det sociale område.

Som socialrådgiver vil du blive ansat som den ene af to socialrådgivere i Faglig Afdeling, som består af en håndfuld fagligt dygtige og dedikerede kolleger, som i øvrigt primært består af jurister. Afdelingen arbejder med ansættelsesretlige sager i det fagretlige og civilretlige system, varetagelse og forhandling af overenskomster samt med arbejdsskadesager og sociale sager. Afdelingen yder også intern sekretærbistand og administrativ understøttelse til den politiske ledelse i Serviceforbundet.

Vi søger

Dig, der trives med opgaver, hvor der skal arbejdes selvstændigt, struktureret, og som har lyst til at få en dynamisk hverdag med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen.

Desuden er det afgørende, at du er empatisk og rummelig, og at du trives i samarbejdet med andre og forstår at kommunikere klart og tydeligt.

For at blive en succes i stillingen forestiller vi os, at du:

  • er uddannet socialrådgiver med erfaring indenfor arbejdsskadesager og sygedagpengeområdet.
  • har flair for det tværgående samarbejde og koordinering af sager på tværs i huset.
  • er engageret og anerkendende i din tilgang og kommunikation til medlemmer, kolleger og samarbejdspartnere.
  • er serviceorienteret, fleksibel og udviser initiativ.
  • er god til at planlægge din tid med henblik på at sikre overholdelse af frister m.m.
Vi er

Serviceforbundet er en arbejdsplads med gode løn- og arbejdsvilkår, og arbejdspladsen ligger centralt i Valby, hvor det er nemt at komme til med offentlig transport eller egen bil. Vi har en attraktiv kantineordning, sundhedsforsikring og et større udvalg af personaleklubber (kulturklub, motionsklub m.m.).

Desuden er vi en arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø samt sociale aktiviteter, herunder sommerfest, 1. maj-arrangement, julefrokost samt øvrige sammenkomster i løbet af året.

Serviceforbundet er et FH-forbund, og er et stærkt tværfagligt fællesskab for 16 selvstændige fagforeninger, fra mange forskellige fag og brancher.

Du kan læse mere om Serviceforbundet på vores hjemmeside

Ansøgning og vilkår for ansættelse

Stillingen er på fuld tid, 35 timer om ugen, og arbejdsstedet er Ramsingsvej 30, 2500 Valby.

Ansættelsen sker i henhold til lokal overenskomst.

Forventet tiltrædelse er den 1. august 2024 eller hurtigst muligt.

Du kan søge stillingen ved at sende dit CV og ansøgning til job@forbundet.dk  

Ansøgningsfristen er den 11. juni 2024 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 24 og 25.

For yderligere oplysninger om stillingen er du meget velkommen til at rette henvendelse til afdelingschef for Faglig Afdeling, Lise Ryberg Hoffmann på lrh@forbundet.dk eller 2736 9345. 

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede ansøgere til at søge stillingen, uanset baggrund, alder, køn, funktionsnedsættelse, religion eller etniske tilhørsforhold m.m.

Ansøg her