Medlemsfordele

Som medlem af Serviceforbundet har du adgang til en lang række fordele. Den vigtigste er, at du bliver medlem af den af de 16 fagforeninger, som er ekspert i netop dit fag.

Spar penge med Forbrugsforeningen

Din medlemsfordel: Du kan melde dig ind i Forbrugsforeningen og sparer penge hver gang du handler i 4.000 butikker, restauranter og webshops. 

Lige nu får du et års medlemskab til af Forbrugsforeningen til 0 kr. og så får du samtidig et gavekort til kaffe og kage for to personer til en værdi af 149 kr. fra Go Dream.

Efter første år koster det 132 kr. pr. år at være medlem.

Du får personlig rådgivning

Du får personlig rådgivning og gratis hjælp til retssager, hvis der opstår problemer på din arbejdsplads og hjælp, hvis du får en arbejdsskade. Du har også en række kontante fordele som billige forsikringer og rabat, når du handler.

Forsikringer

Når du bliver medlem af fagforeningen, får du tryghed – også i form af forsikringer

Rabat når du handler

Dit medlemskort er også et rabatkort. Få mest muligt ud af dine lønkroner. Brug PlusKorts fordels- og rabatordning. Du kan få rabat i 1.300 forskellige butikker og webshops.

Anbefal en ven

Har du en kollega eller ven, som endnu ikke er medlem af fagforeningen?  Du kan nemt og hurtigt anbefale din ven et medlemskab. Som tak for hjælpen får både du og din ven et supergavekort på 300 kroner. 

Har du brug for mere luft i budgettet?

Får du nok ud af din løn? Med et bedre overblik, kan du få mere luft i budgettet.

Få en gratis gennemgået din økonomi af den uvildige økonomiske rådgiver Anita Bjørkquist Christiansen fra ABC Økonomi.

Få rabat på oplevelser

Som medlem af Serviceforbundet får du rabat og fordele på en masse spændende oplevelser indenfor film, rejser, musik, teater, sport, forlystelser m.m. gennem vores samarbejdspartner Billetsalget.dk. 

Se alle dine fordele her

Oplevelser med rabat

Oplevelser med rabat fra Billetsalget.

Få rabat på teater, film, koncerter, zoo og meget andet.