06. jun. 2023

10 sommeroplevelser med PlusKort-rabat

Sommeren er over os, og der er ferie i luften. Vi skal ud og opleve noget sammen! Her har vi samlet et udvalg af de mest populære oplevelser, hvor du får rabat med PlusKort.

Tilbud og rabatter
Billede til nyheden 10 sommeroplevelser med PlusKort-rabat
Sommertid er familietid - husk dit PlusKort, så kan du spare penge på masser af oplevelser.

For at opnå rabatten til forlystelsesparkerne, skal du huske at købe dine billetter online, inden dit besøg.

LEGOLAND i Billund
Kan du heller ikke få nok af LEGO-universet? Så besøg stedet, hvor det hele startede: LEGOLAND i Billund. I LEGOLAND venter vilde sug i forlystelserne og masser af fantasifuld LEGO-leg! Prøv tre fede forlystelser i THE LEGO MOVIE World, mærk suset gennem kongeborgen i Dragen, og flyv højt til vejrs i Flying Eagle. Du får PlusKort-rabat på op til 43 %

Tivoli i København og Tivoli Friheden i Aarhus
Det gyldne tårn, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, radiobiler og spilboder. Du finder det hele i Tivoli i København og Tivoli Friheden i Aarhus. Begge haver er kendetegnet af deres popularitet og deres historiske og eventyrlige omgivelser i smuk natur med små søer og årstidens blomster. Du får særpris på både entré og turpas i Tivoli i København og op til 20 % rabat på entré og turbånd hos Tivoli Friheden i Aarhus med PlusKort.

Bakken i Dyrehaven og BonBon-Land på Sydsjælland
Bakken har Pjerrot, og BonBon-Land har Hundeprutten. Fælles for begge steder er, at de har vandrutsjebaner og forlystelser med dyrenavne i alskens farver og former. Er du ikke bange for at blive våd på din rutsjebanetur, og er du ej heller bleg for en tur i Hankatten eller Græshoppen, så er Bakken eller BonBon-Land sikkert noget for dig. Med PlusKort får du 25 % rabat på entré hos BonBon-Land, hvor forlystelserne er gratis, og 20 % rabat på turbånd hos Bakken, hvor entréen er gratis.

ZOO i København
Få den perfekte dag med ungerne i sommerferien. I ZOO kan du nemlig møde flere tusinde fantastiske dyr.  Oplev også DinoZOO igen, hvor I kan stå ansigt til ansigt med nogle af fortidens største, hurtigste og mest frådende dinosaurer. I Zoologisk Have København venter alverdens skønne opdagelser for dig og din familie. Med PlusKort får du 15 % rabat på både indgang og årskort i København ZOO

WOW PARK i Billund og Skjern
Besøg den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven i Billund og Skjern. I WOW PARK kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden og under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt. Med PlusKort får du op til 26 % rabat på entré

Sejlture i Aarhus, Odense og København
Ønsker du at være din egen kaptajn, så lej en GoBoat med op til 10 % PlusKort-rabat, og tag på opdagelse med op til 8 personer i en miljøvenlig båd – enten ved Aarhus Lystbådehavn, havnen i Odense eller i Københavns kanaler. I bestemmer selv tempoet, og I kan tage mad- og drikkevarer med ombord til at nyde undervejs. Er I derimod mere til at læne jer tilbage på en guidet bådtur, så tag med Canal Tours rundt på vandet i København, og lær lidt om de historiske steder på ruten. Du får 6 % PlusKort-rabat på turen

Overnatning på turen?
Skal oplevelserne kombineres med en overnatning eller to? Eller hører du bare til dem, der synes, at udlandsrejser hører vinteren til, og at sommeren skal nydes i dejlige Danmark? Så er der også penge at spare på dit ferieophold herhjemme. Med PlusKort får du rabat på sommerhuse og hoteller i hele Danmark. Fx 10 % med NOVASOL og Dancenter eller 9 % rabat med Small Danish Hotels og 10 % hos Danhostel 
Så er der lagt op til kvalitetstid med familie og venner eller en romantisk weekend med partneren.

Find mange flere rabatter på pluskort.dk eller i PlusKort-appen.

Hjælp dig selv med at spare mere i hverdagen med PlusKort
Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Læs mere og hent appen her

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her

Relaterede nyheder