09. jun. 2023

Kender du Årets TR/AMR?

Skal din kollega blive årets tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant?

Faglig
Billede til nyheden Kender du Årets TR/AMR?
Du kan indstille din TR eller AMR senest den 7. september 2023.

A4 Medier hylder stjernerne på arbejdspladsen.

Er din TR/AMR så god, at hun eller han fortjener at blive indstillet til årets pris? Så er det nu, du skal gå ind og skrive en indstilling, så din tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant deltager i konkurrencen om at blive årets TR/AMR.

Årets TR afholdes den 1. november og bliver endnu større i 2023 med op til 500 gæster i Cirkusbygningen i København. Det er en jury bestående af folk i fagbevægelsen og tidligere vindere, der udvælger vinderne på baggrund af en række kriterier. Vinderne afsløres først til prisfesten.

Du kan indtil 7. september indstille din kollega via denne formular

Alle kan indstille deres TR eller AMR.

Om Årets TR
Årets TR er en prisfest, hvor såvel årets tillidsrepræsentant som årets arbejdsmiljørepræsentant bliver kåret. Tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter bliver ofte ikke anerkendt for deres store indsats. 

Derfor ruller A4 Medier den røde løber ud til en stor prisfest i Cirkusbygningen den 1. november. Derudover er der også kåringer inden for en række andre kategorier. Det bliver et brag af et show. 

Relaterede nyheder