22. jan. 2024

Få råd til mere i vinterferien med PlusKort

Vinterferien er lige rundt om hjørnet, og her giver vi dig nogle tips til, hvordan du kan bruge ferien i den kolde tid og ovenikøbet spare penge samtidig, når du gør brug af PlusKorts mange rabataftaler.

Tilbud og rabatter
Billede til nyheden Få råd til mere i vinterferien med PlusKort
Der er gode rabatter med PlusKort til din vinterferie.

Lad op i en hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet
Trænger du til at komme lidt væk hjemmefra? Så tag afsted i vinterferien med NOVASOL eller Dancenter. Mange af deres sommerhuse og ferieboliger ligger tæt ved havet, har indendørs swimmingpool, spa, sauna, pejs eller legeområde; perfekt til hyggeligt tidsfordriv i de kolde vintermåneder. 

Du kan leje ferieboliger både i Danmark og i udlandet. Du får 6-10 % rabat hos NOVASOL og 10 % rabat hos Dancenter

Skal du leje en bil i ferien, så får du op til 15 % rabat hos SIXT biludlejning. Uanset om du kører i lejet eller egen bil, så kan du spare penge på brændstof til turen med et PlusKort Shell Card. PlusKort Shell Card giver dig 23-28 øre/l i rabat, når du tanker bilen hos Shell, Q8 og F24 i Danmark.

Tag en smuttur til Norge
Forkæl dig selv med et DFDS MiniCruise til Oslo; en lille miniferie, hvor du får to aftener og nætter til søs samt et ophold i Norges smukke hovedstad Oslo.

Du kan også vælge DFDS' rute mellem Frederikshavn eller København og Oslo som et alternativ til at køre eller flyve, når du skal på skiferie i Norge. Så kan du nyde et par skønne dage på havet med Oslobåden. Du får 10 % rabat hos DFDS med PlusKort.

Nyd ferien på hotel og få det hele serveret!
Tag et par dage med ren afslapning! Glem alt om indkøb, vasketøj og madlavning. Tag på hotel og få tid til at nyde hinanden i ferien, hvad enten det skal være en romantisk get-away uden børn, eller om det er hele familien, der skal afsted sammen, så er der masser af gode muligheder. Med PlusKort får du 20 % rabat på overnatninger og stor økologisk morgenbuffet hos Comwell.

Arp-Hansen Hotel Group giver 9 % rabat, hvis du tager en pause fra hverdagen på et af deres unikke hoteller i København, og der er også 9 % rabat hos Small Danish Hotels, der har over 60 kroer og hoteller over hele Danmark. Find inspiration til flere ferieophold på pluskort.dk.

Start træningen op i ferien
Har du længe gået med en drøm om at få lidt mere motion og træning ind i hverdagen? Så er ferien måske der, hvor du kan kick-starte nogle nye aktive vaner. Hos Puregym får du 15 % rabat på PlusMedlemskab, og med 160 centre fordelt over hele landet og mere end 400 daglige hold, så er der fitness for alle. 

Hos Bodystore sparer du 5 % på kosttilskud, træningsudstyr og meget andet, og hos adidas får du 15 % rabat på sportstøj og tilbehør, så du kan komme godt fra start.

Slap af med bøger, blade og skærm
Når dagens aktiviteter er overstået, og der skal slappes af, så læg benene op, få dig noget varmt i koppen og fordyb dig i en god krimi eller roman. Gå på opdagelse i Mofibos store bogunivers med mere end 600.000 e- og lydbøger i forskellige genrer. Med PlusKort får du hele 33 % rabat på dit abonnement.

Er du mere til blade end bøger, så prøv Flipp, der giver dig adgang til mere end 90 inspirerende magasiner og blade om alt fra mad og bolig til mode og sundhed. Med PlusKort kan du prøve Flipp i 60 dage til 0 kr.

Slapper du mere af foran spillekonsollen og skærmen, så husk at du kan få 7 % PlusKort-rabat på værdikoder til Xbox og Nintendo eshop, når du skal købe nye spil.

TV-pakken kan du få til 0 kr. i 2 mdr. hos Allente – vælg imellem tre pakker, så er underholdningen foran skærmen sikret. 

Forkæl dig selv med ny forårsgarderobe
Skal garderoben opdateres til det kommende forår? Så læn dig tilbage i feriesofaen og shop kendte brands med PlusKort-rabat. Du får 10 % på gavekort hos Zalando, som også kan bruges på deres udsalg og kampagner, og du får 10 % rabat på unikt modetøj hos Gina Tricot.

Tøjeksperten giver 4 % rabat på herremode – også på i forvejen nedsatte varer, og hvis det er børnene, der skal forkæles, giver Luksusbaby 5 % rabat på tøj, sko og meget mere til de 0-16 årige. Og der er mange flere gode rabatter på tøj og tilbehør på pluskort.dk.

Download PlusKort-appen og bliv inspireret til endnu flere besparelser
Har du ikke allerede downloadet PlusKort-appen, så anbefaler vi, at du gør det. Så kan du selv scrolle dig gennem alle dine rabatter og blive inspireret til besparelser i hverdagen. Med PlusKort appen på din mobil, har du altid dit PlusKort lige ved hånden, og du får nemt overblik over alle rabataftaler nær dig plus info om nye rabatter og særlige tilbud.

Hent appen i App Store eller Google Play eller læs mere her

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig også PlusKorts nyhedsbrev her.

Relaterede nyheder