17. jan. 2023

Har I Danmarks bedste arbejdsmiljø?

Gør I noget særligt for arbejdsmiljøet? Har I skabt resultater, som andre arbejdspladser kan lære af? Så indstil din arbejdsplads til Arbejdsmiljøprisen 2023.

Arbejdsmiljø
Billede til nyheden Har I Danmarks bedste arbejdsmiljø?
Har din arbejdsplads gjort noget godt for arbejdsmiljøet, så indstil jer til Arbejdsmiljøprisen 2023. Foto: Arbejdsmiljørådet

Arbejdsmiljørådet hylder med Arbejdsmiljøprisen 2023 de arbejdspladser, hvor ledelse og medarbejdere samarbejder om at skabe et godt arbejdsmiljø.

Prisen uddeles i kategorierne Arbejdsulykker, Ergonomi, Psykisk arbejdsmiljø samt Kemi og vådt arbejde.

Formand for Arbejdsmiljørådet Cristina Lage opfordrer alle arbejdspladser, der har samarbejdet om at skabe et bedre arbejdsmiljø, til at indstille sig:

– Med Arbejdsmiljøprisen ønsker vi at sætte fokus på arbejdspladser, som gør en mærkbar indsats for at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi vil gerne hædre de initiativer, som gør en positiv forskel, og som fortjener et skulderklap. Samtidig håber vi, at Arbejdsmiljøprisen kan være med til at inspirere andre arbejdspladser til at gøre en ekstra indsats for arbejdsmiljøet. Vi glæder os meget til at modtage alle de gode indstillinger, siger Cristina Lage.

Sidste frist for at indstille sig er fredag den 10. februar 2023.

Læs mere om de fire kategorier og indstil jer på www.arbejdsmiljøprisen.dk

Relaterede nyheder