19. jun. 2024

Skal din arbejdsplads have Arbejdsmiljøprisen 2024?

Arbejdsmiljøprisen uddeles for at hylde og udbrede de indsatser, som løfter arbejdsmiljøet på arbejdspladserne. Har din arbejdsplads succes med at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø, så indstil jer til prisen nu.

Arbejdsmiljø
Billede til nyheden Skal din arbejdsplads have Arbejdsmiljøprisen 2024?
Har din arbejdsplads gjort noget særligt for arbejdsmiljøet, så kan Arbejdsmiljøprisen blive jeres.

Der uddeles priser i 4 kategorier: Kemi og/eller vådt arbejde, Ergonomi, Psykisk arbejdsmiljø og Arbejdsulykker.

De overordnede kriterier for dommerkomitéen er, at:

  • arbejdsmiljøorganisationen, ledelse og medarbejdere har samarbejdet om indsatsen. 
  • indsatsen har medført konkrete resultater. 
  • indsatsen har skabt en vedvarende, synlig forbedring af arbejdsmiljøet, fx ved at ændre kultur, rutiner eller processer. 
  • indsatsen vil kunne udbredes til andre afdelinger eller arbejdspladser.

Send jeres indstilling senest den 8. august 2024 og vær med til at sætte fokus på vigtigheden af godt arbejdsmiljø. Se de øvrige krav for indstilling og send den her 

Vinderne bliver fejret den 26. november i København. Årets tema er ”Teknologi, kunstig intelligens og arbejdsmiljø”, og der vil være spændende oplæg og naturligvis en stor hyldest at Danmarks bedste arbejdsmiljøindsatser.

Arbejdsmiljøprisen 2024

Arbejdsmiljøprisen uddeles af Arbejdsmiljørådet til 4 arbejdspladser, som gør noget særligt for arbejdsmiljøet, og som kan inspirere andre.

I 2024 uddeles prisen i de 4 priskategorier: Kemi og/eller vådt arbejde, Ergonomi, Psykisk arbejdsmiljø samt Arbejdsulykker.  

Der nomineres 12 arbejdspladser og de 4 vindere udvælges af en dommerkomité, der består af repræsentanter fra DA, FH, KL, Lederne og Akademikerne og formand for Arbejdsmiljørådet Louise Høst.

Relaterede nyheder