Rabat på forsikringer

Nå du bliver medlem af fagforeningen, får tryghed med i dit medlemskab. Vi sørger også for tryghed i form af forsikringer.

Se her, hvordan dine efterladte er sikret, når du dør

Billig fritidsulykkesforsikring

Du får også tilbud for en billig fritidsulykkesforsikring for kun 39 kroner om måneden. Normalpris for ikke-medlemmer er 80 kroner om måneden. Fritidsulykkesforsikringen sikrer dig en erstatning, hvis du kommer ud for en ulykke i din fritid. Du er dækket i hele verden.

Fritidsulykkesforsikringen dækker:

  • Invaliditet/varige mén
  • Dødsfald
  • Skader på dine tænder
  • Behandling hos fysioterapeut og kiropraktor
  • Hjemtransport fra ferie i Europa
Langt de fleste medlemmer siger ja tak til det gode tilbud om fritidsulykkesforsikring. Er du kommet til at sige nej tak? Du kan stadig nå at blive dækket. Ring til os på telefon 70 15 04 00, så sørger vi for, at du også bliver dækket, hvis du kommer til skade.

Hvordan er du dækket? Se det her

Særligt forsikring for frisører og kosmetikere

Er du frisør eller kosmetiker, har din landssammenslutning Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund tegnet en særlig forsikring for dig, som du automatisk er dækket af. Den hedder Personsikring og dækker dig, hvis du kommer ud for en ulykke. Du er dækket hele døgnet og i hele verden. 
Den sikrer også dine efterladte, hvis du dør, uanset om det skyldes en ulykke eller en sygdom. 

Læs mere om Personsikring, hvis du er frisør eller kosmetiker

Du kan spare 3.000 kroner

Andre medlemmer af Serviceforbundet sparer i gennemsnit 3.000 kroner om året, når de bruger muligheden for rabat og samler forsikringer i ALKA. 

Vil du også spare penge på dine forsikringer? Se her hvordan

Endnu ikke medlem?

Meld dig ind nu og spar penge på dine forsikringerVigtige nyheder

Slut med dansk kød i køledisken under storkonflikten

Findes der ikke en løsning på de offentliges overenskomstforhandlinger, er det slut med danske svinekoteletter, kyllingebrystfileter og hakket...

Læs mere her