15. maj 2023

Millionerstatninger i 3 arbejdsskadesager

I starten af året faldt der afgørelser i 3 sager om arbejdsskader, hvor medlemmer med hjælp fra fagforeningen blev tilkendt millionerstatninger.

Faglig
Billede til nyheden Millionerstatninger i 3 arbejdsskadesager
Medlemmer fik tilkendt millionerstatninger i 3 arbejdsskadesager. Foto: Shutterstock

Tre medlemmer, der alle har fået konstateret eksemlidelser – to frisører og en ejendomsfunktionær – har tilsammen fået erstatninger for godt 4,5 millioner kroner.

Sagerne har været mange år undervejs, og efter langvarig sagsbehandling i arbejdsskadesystemet er medlemmerne blevet tilkendt betydelige erstatninger, hvilket kan hjælpe med at kompensere for de fysiske og økonomiske konsekvenser af arbejdsskaderne.

Fagforeningen kan hjælpe
Arbejdsskadesager kan være komplekse, og det er derfor en fordel at have en fagforening som rådgiver og støtter undervejs. Processen kan være lang og hård, men med støtte fra fagforeningen kan medlemmerne få den nødvendige hjælp til at opnå den erstatning, de har ret til.

Det mener Alan Winther Nielsen, som er socialrådgiver hos Serviceforbundet:

“Fordelen ved at være med i en fagforening er blandt andet, at arbejdsskadelovgivningen kan være noget kompleks – og det er naturligvis en fordel at have en rådgiver, der står parat med råd og vejledning, og følger sagen til dørs,” siger Alan Winther Nielsen.

Relaterede nyheder