18. jun. 2024

Sommersjov og aftenåbent på Arbejdermuseet

Sommerferien nærmer sig med gode oplevelser med venner og familie, og Arbejdermuseet byder på et spændende ferieprogram, der er helt gratis for dig som medlem.

Tilbud og rabatter
Billede til nyheden Sommersjov og aftenåbent på Arbejdermuseet
Der er masser af sjov for børn på Arbejdermuseet i sommermånederne.

☀️ Sommersjov: Vi er arbejderbørnene

1. juli - 5. august 2024

I sommerferien er der aktiviteter for hele familien. Man kan komme med på ’En lortedag’ i baggården hver dag kl. 10.45 og kl. 13, lege løs på børnemuseet, digte lokumslyrik og meget mere. 

Læs mere her

🌙 Sommeraften Special

Hver torsdag i juli og august er der aftenåbent kl. 17-20, hvilket betyder en mere stille museumsoplevelse, hvor der er plads til at fordybe sig i udstillingerne. Man kan være med på en guidet tur i udstillingen KVINDELIV og opleve Slaget på Fælleden på loftet, og så er der 20 kroners bar i Kaffebaren hele aftenen 🍻

Se mere her 

Hele huset fuld af udstillinger

Med åbningen af ’Vi er arbejderne’ i maj måned er der nu åbne udstillinger fra kælder til kvist på Arbejdermuseet. Fra den populære udstilling KVINDELIV i kælderen, til Børnenes Arbejdermuseum og Baggården i stueetagen, Festsalen og 1950’erne samt Anker-udstillingen på 1. sal, Balkonudstilling om arbejderbevægelsen og den nye ’Vi er arbejderne’ på 2. sal, Industriarbejdet og Salens Loft på 3. sal.

Se alle udstillinger her

Selvom du som medlem har gratis adgang, så kan du godt booke billet online ved at vælge din fagforening. Husk stadig at medbringe dokumentation for medlemskab, fx en e-mail, medlemskort, kontingentbetaling, kontoudtog, nyhedsbrev eller lignende.

Relaterede nyheder